Beschrijving

Uiterst energiezuinig landelijke gezinswoning met praktijkruimte

Deze prachtige, energiezuinige (EPC 86 !) en instapklare gezinswoning is gelegen op een verbindingsweg tussen Begijnendijk en Baal met een vlotte verbinding naar alle omliggende steden en gemeenten.

Zij heeft een zeer ruime bewoonbare oppervlakte waarbij er 2 aparte toegangen zijn tot enerzijds het privégedeelte en anderzijds een praktijkruimte die multifunctioneel te gebruiken is (beroepsmatig, polyvalente ruimte (fitness, ontspanningsruimte,hobbyruimte, ...).

Wanneer men de privéwoning betreedt via de ruime en aparte inkomhal zal onmiddellijk de zeer ruime open leefruimte opvallen met veel invallend licht van zowel zij als achterkant van de woning. De leefruimte heeft tevens een aparte bureauruimte hieraan grenzend.

Zowel leefruimte als open leefkeuken hebben steeds zicht op achterliggende aangelegde tuin met recentelijk overdekt terras en verzicht op de groene omgeving. Keuken in landelijke stijl voorzien van al nodige toestellen.

Het eerste verdiep is te bereiken via de trappenhal in de inkomhal. Daar bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een aparte badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo. Op de nachthal is een apart toilet aanwezig. De zolder is te bereiken via een valluik waar voldoende bergruimte aanwezig is voor allerlei materiaal weg te bergen.

Bijkomend aan deze woning is de aparte praktijkruimte die te bereiken is via een aparte toegang vooraan de woning. Zowel vooraan als achteraan de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

Op het einde van de oprit naast de woning bevindt er zich nog een zeer ruime overdekte en afsluitbare garage. De woning is recent voorzien van volledige terrasoverkapping en een installatie van zonnepanelen (in gebruik 2020!).

Voor meer informatie en of een bezoek te brengen aan deze woning bel of mail Olivier op 0473/ 33 33 44 of olivier@wijns.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Begijnendijk
Straatnaam Baalsesteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 220 m2
Terrein Oppervlakte 896 m2
EPC Waarde 86 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €966
Bouwjaar 2009
Makelaar Ref. 14611
IMMOSCOOP Ref. SFZSA8783200502
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF