Beschrijving

Volledig te renoveren burgerwoning met 4 slaapkamers, veel lichtinval en gezellige patio op een toplocatie in het nieuwe BOHO.

Gelegen in een her-opgewaardeerde, populaire buurt voor jonge gezinnen, aan het kindvriendelijke Krugerplein en heraangelegd kerkplein. De gezellige cafés en eethuisjes rijzen uit de grond. Het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand en er is een goede toegankelijkheid met de wagen. Met de fiets bent u op 10 minuten in het centrum van Antwerpen en groendomein ‘Het Rivierenhof’.

Het betreft een renovatieproject waarbij de indeling naar eigen believen ingevuld kan worden. In de huidige toestand betreedt u de woning in de ruime betegelde inkomhal met een plafondhoogte van 3,2m. Aan uw linkerzijde vindt u de lichtrijke leefruimte waar u dankzij de hoge raampartijen een aangename, natuurlijke lichtinval hebt. De ondergrond in de leefruimte bestaat deels uit cementtegel en deels uit de originele plankenvloer. Aansluitend komt u in de keukenruimte van maar liefst 13m² met lichtkoepel. Hier bevindt zich eveneens een apart toilet/douchekamer/wasruimte. Achteraan krijgt u toegang tot de gezellige patio waar u in alle rust kan vertoeven.

Via de authentieke houten trap, bereikt u de tussenverdiep waar u de badkamer treft met afzonderlijk een technische ruimte en toilet. Vervolgens betreedt u de eerste verdieping via de overloop. Hier vindt u 2 volwaardige slaapkamers van 18,5m² en 10m², beiden met een planchervloer als ondergrond en opnieuw hoge raampartijen die heel wat licht binnenlaten.
Op de tweede verdieping vindt u, deels onder een schuin dak, nog eens 2 ruime slaapkamers van 18,5m² en 10m² op originele planchervloer.

Tenslotte beschikt de woning nog over een kelder van +/- 18m² met stahoogte en mogelijk een extra zolderruimte.

Bijzonderheden:
● 4 slaapkamers
● Patio
● Lichtrijke ruimtes
● Renovatieproject
● Locatie

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Borgerhout
Straatnaam Gravinstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 131 m2
EPC Waarde 341 kWh/m2
Energie Certificaat 20170331-0001947526-1
Kadastraal Inkomen €404
Bouwjaar 1973
Makelaar Ref. 900
IMMOSCOOP Ref. EKGTI2112191017
Publicatie 17/10/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF