Beschrijving

Het pand is gelegen op een gunstige locatie en kent een uitstekende mobiliteitsscore. Binnen een straal van 1 kilometer is er een uitgebreid aanbod aan bussen en trams, alsook aan vélo-stations terug te vinden. Daarnaast bevinden het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats zich op fietsafstand. In een mum van tijd bereikt u de Singel en daarbij verschillende in- en uitvalswegen. De woonst bevindt zich tussen Park Spoor Noord en het groendomein Rivierenhof, ideaal voor sportactiviteiten. Verder heeft u de keuze tussen verschillende (lokale) supermarkten in de nabije omgeving.

De woning werd volledig afgewerkt in 2019. Het dak is conform de norm 2020 en de elektriciteit is eveneens conform. De gevels zijn geïsoleerd. De centrale verwarming is op gas en op het gelijkvloers is er vloerverwarming aanwezig. Verder is er houten dubbele beglazing geplaatst. De gehele woning is voorzien van UTP.

We komen het pand binnen en staan gelijk in een ruime leefruimte met achteraan aansluitend de keuken. Deze twee ruimtes hebben een gezamenlijke oppervlakte van 40 m². De keuken is nog niet geplaatst, zodoende deze naar persoonlijke smaak gekozen kan worden. Deze ruimtes kijken uit op een binnenkoer van 8 m².

Middels een stenen trap bereiken we de eerste verdieping. Op deze woonetage situeert zich de badkamer (7 m²) met wc, lavabomeubel, handdoekenradiator en ruime inloopdouche. Verder bevindt er zich hier nog een ruime L-vormige ruimte van maar liefst 27 m². Deze biedt een waaier aan invulmogelijkheden. Als ondergrond ligt er hier een bamboevloer, die terugkeert in alle bovenliggende ruimtes (met uitzondering van badkamer en wc).

De volgende 2 etages bereiken we middels een trap in Franse eik. Op de tweede etage bevinden er zich 2 slaapkamers van respectievelijk 10 m² en 17 m², alsook een aparte wc. Op de bovenste verdieping is er nog een open ruimte van 33 m², die eveneens voor verschillende doeleinden benut kan worden. Het pand beschikt tot slot nog over een ruime kelder van 40 m². De woning wordt verkocht onder het registratiestelsel. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Borgerhout
Straatnaam Guldensporenstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 152 m2
EPC Waarde 100 kWh/m2
Energie Certificaat 1100G-200733850
Makelaar Ref. 3595556
IMMOSCOOP Ref. WFVNB8270191205
Publicatie 05/12/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF