Beschrijving

Ultramoderne, energiezuinige villa op een perceel van 3.715m² met prachtig uitzicht over de velden. Mooie entree, riante eetkamer met vide, luxe woonkamer met aansluitend bureel, strakke keuken met eiland en aanpalende bijkeuken, een ruime garage en kelder. Masterbedroom met dressing en schitterende badkamer, nog 3 ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een wasplaats.
Gelijkvloers:
Deze recente villa met moderne architectuur baadt mede door de grote glaspartijen in het licht. In de grote open leefruimtes ( kopgezaagde travertin natuursteen) treffen we een eetkamer met vide die uitgeeft op de 2 verdiepingen tellende glazen achtergevel. Aan de rechterkant de living met bureel (parketvloer) en aan de linkerkant de mooie leefkeuken. Allen met een prachtig en oneindig uitzicht op de volledig aangelegde tuin, de zwemvijver en de velden.

In de eetkamer treffen we een stijlvolle ingebouwde kastenwand met sfeerverlichting. De woonkamer is voorzien van een geïntegreerd TV-wandmeubel eveneens met sfeerverlichting en gashaard. Via een opening in de tussenwand wordt het naastliggende kantoor betrokken bij de woonkamer.

De keuken is een waar juweel met groot eiland en van alle luxe inbouwtoestellen (Miele) voorzien. Het werkblad is geheel in natuursteen uitgevoerd. Een aansluitende bijkeuken biedt opslagruimte en verschaft ons de toegang tot de kelder.

Eerste verdieping:
Via de trap in de gang komen we op de eerste verdieping (parketvloer). De masterbedroom is gelegen aan de achterkant van de woning met uitzicht over de tuin, aanpalend d.m.v. spiegelschuifwanden een dressing met op maat gemaakte kasten alsook een prachtige badkamer (vloer in natuursteen; leisteen) met grote inloop-regendouche, vrijstaand bad, dubbele lavabo, sauna met sfeerverlichting en diverse designelementen. Verder vindt u op de eerste verdieping nog drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een wasplaats.

Tuin:
De tuin is volledig aangelegd, omheind en voorzien van verlichting en een beregeningssysteem. Ook is er een zwemvijver, een poolhouse (met een design open haard en een toog met natuurstenen werkblad) en een grote aparte berging.

Bijzonderheden:
- Zeer hoog afwerkingsniveau!!
- Gashaard
- Automatische verlichting
- 44 Zonnepanelen op het dak
- Zonneboiler
- HR Warmtepomp
- Alarminstallatie
- Ingebouwde muziek installatie
- Vliegenramen
- Airco (slaapkamers)
- Professioneel wifi netwerk
- 3-fasige Elektriciteitsaansluiting
- Ventilatie type D
- Vloerverwarming (beneden+boven)
- overal ingebouwde kasten
- 1/2 onderkelderd (3 aparte ruimtes) de rest kruipruimte
- Zwemvijver ('natuurlijke filter en bijkomende filter installatie)
- Poolhouse met design open haard en toog
- Ruime, aparte berging
- Automatische beregeningsinstalla

tie
- Volledig omheinde, aangelegde en verlichte tuin

Vg - Wglk - Gmo - Vkr - Gvv
EPC 111.06 kWh/m² Documenten Indelingsplan EPC

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Geel
Straatnaam Retieseweg 156 - A
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Terrein Oppervlakte 3715 m2
EPC Waarde 111,06 kWh/m2
Energie Certificaat 13008-G-2009/00129/EP05035/A001/D01/SD001
Bouwjaar 2010
Makelaar Ref. 04/11334
IMMOSCOOP Ref. XYQUE4556190112
Publicatie 12/01/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Ja
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF