Beschrijving

Het prachtig parkdomein 'Lintkasteel' dat bestaat uit de kasteelhoeve en een gerestaureerd gedeelte van het middeleeuws Lintkasteel, is gelegen op ± 11 ha met weiland, boomgaard en vijvers. De kasteelhoeve met bewoonbare oppervlakte van ± 460 m² bestaat uit een inkomhal, verschillende aangename leefruimtes met open haard, een ingerichte keuken en eethoek.
De eerste verdieping bestaat uit een salon met open haard, de master bedroom met dressing en badkamer, drie slaapkamers, twee badkamers. Op de zolderverdieping is er nog een slaapkamer, linnenkamer en opbergruimte. Naast de woning bevindt zich de conciërgerie met leefruimte, keukentje, twee slaapvertrekken en badkamer. Aansluitend de garage voor twee wagens, een ruime berging met zolderruimte en twee paardenboxen met zadelruimte.Een beetje verderop, in het park met grote vijver, bevindt zich het oude gerestaureerde gedeelte van het Waterkasteel met bewoonbare oppervlakte van ± 250 m² ingericht met grote polyvalente ruimte, ontvangstruimte met openhaard, keuken, authentieke gewelfde wijnkelder. Op de bovenverdieping twee slaapkamers en twee badkamers, polyvalente ruimte en grote zolderruimte met een romaans gebinte van de 17de eeuw.

Andere : goede bereikbaarheid naar Brussel en andere grote steden, rustige omgeving.

Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF