Beschrijving

Zeer ruime villa met slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers, twee op de eerste verdieping met badkamer en extra mogelijkheden op deze verdieping. Rustig gelegen op ca. 2.835m² grond en een zeer mooi aangelegde tuin met westelijke oriëntatie. Naast de rustige omgeving is de bereikbaarheid uitstekend via de Herentalsesteenweg en de autostrade (E313).
Indeling gelijkvloers:
Via de inkomhal komen we enerzijds tot het aparte bureel en anderzijds tot de keuken en de woonkamer. De woonkamer bestaat uit verschillende delen, waaronder de eetkamer en de zeer ruime zithoek met hiertussen een mooie haard met hierop zicht aan weerszijden. Aansluitend de zeer ruime leefkeuken met ontbijthoek die uitgeeft op het terras en vijver. Alle toestellen werden voorzien in de leefkeuken. Verder nog een koele bergkamer. De nachthal geeft toegang tot de slaapkamer en de luxebadkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Tevens een apart toilet op de nachthal.
Verder komen we tot de ruime inpandige dubbele garage waar plaats is voorzien voor twee wagens. Een elektrische garagepoort is hier voorzien.

Eerste verdieping:
Via de eiken trap komen we tot de eerste verdieping met hier 1 zeer ruime slaapkamer die momenteel gebruikt wordt als hobbykamer, een tweede ruime slaapkamer en een badkamer. Verder nog een zeer ruim zoldergedeelte, welke perfect tot een 4e en 5e slaapkamer kunnen omgebouwd worden met hiertussen eventueel nog een 3e badkamer.

Bijzonderheden:
Perfect onderhouden villa
- Fraai aangelegde tuin
- Uitbreidingsmogelijkheden op de 1ste verdieping

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 271 kWh/m² Documenten Watertoets Risicokaart EPC Kadastraal plan

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Grobbendonk
Straatnaam Parklaan 8
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 372 m2
Terrein Oppervlakte 2835 m2
EPC Waarde 271 kWh/m2
Bouwjaar 1993
Makelaar Ref. 06/8778
IMMOSCOOP Ref. QJSWE8981190531
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Neen
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Neen
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF