Beschrijving

Deze karaktervolle villa is volledig opgetrokken in Franse stijl met kasteelsfeer. Zo bevindt er zich een koetshuisentree onder het karaktervolle torentje en is er bevloerd met Franse natuursteentegels en parket. Verder zijn er overal chateaux-deuren geplaatst die rechtstreeks uit Frankrijk zijn geïmporteerd.
De villa werd ingeplant in een residentiële en bosrijke omgeving, op een volledig aangelegd en omheind perceel van 1680 m².

De villa is opgetrokken in een gerecupereerde gevelsteen en afgewerkt met leitjes op het dak en details in blauwsteen. De villa bestaat uit een groot hoofdvolume met een centraal torentje en een zijvolume met een dubbele inpandige garage. Wie de dubbele gebogen entreedeur opent, waant zich meteen in een koetshuis. Deze entreehal sluit aan op de belangrijkste leefruimtes.
Links bevindt zich een goed uitgeruste klassieke keuken met zicht op de tuin, rechts vinden we de leefruimte, eveneens met grote ramen naar de tuin. Dankzij de zuidoostelijke oriëntatie van de tuin is er de hele dag lang volop zon.

Op het gelijkvloers bevindt zich het bureau, de master bedroom en badkamer met rustieke inrichting, terwijl er op de verdieping nog vier extra slaapkamers en een douchekamer zijn.
Al deze ruimtes hebben een overvloed aan ingemaakte kasten en overal ligt parket.

De tuin is een waar oord voor levensgenieters. Er is een overdekt terras met lamellen en een open terras verhard met kleiklinkers. Verder is deze tuin perfect afgeschermd, fraai aangelegd en voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie. Centraal in de tuin en zo gepositioneerd dat er continu zon op staat, ligt het volledige geautomatiseerde overloopbad in graniet. Dit zwembad is aangesloten op een warmtepomp, heeft een roldeck met solarlamellen en jetstreams. Het is een 100% chloorvrij en verwarmd bad: de zuivering gebeurt met waterstofperoxide. Het heeft ook een waterterras met fonteinen en is van a tot z op het domoticasysteem aangesloten.

Het eigendom is eveneens gelegen op een droomlocatie! In een straat met plaatselijk verkeer, vlakbij de verbindingsas Lier-Herentals, op- en afritten van de E313 en in de nabijheid van winkels en grootwarenhuizen.

20140125-00015209225-00000003-2

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Grobbendonk
Straatnaam Grensstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonoppervlakte 415 m2
Terrein Oppervlakte 1680 m2
EPC Waarde 205 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1699
Bouwjaar 2002
Makelaar Ref. 3744549
IMMOSCOOP Ref. ZEEDF1547190625
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Overstromingsgebied Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF