UIS: 16824 - 19/04/2021

Beschrijving

Woning op een mooi perceel met landelijke ligging. Centraal gelegen vlakbij het centrum van Hallaar met winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Praktische indeling, goede structuur en afwerking met zeer degelijke duurzame materialen.

De woning is door een voortuin en een haag gescheiden van de straatzijde. Verharde kassei-oprit en wandelpad naar voordeur.

De uitnodigende inkomhal heeft een imposante eiken trap en geeft toegang tot de leefruimte, een gelijkvloerse 2 persoonskamer/bureel en heeft ook rechtstreekse toegang tot de garage en de keuken. De leefruimte is ruim en licht met een gezellige statige cassettehaard. Aanpalend de landelijke keuken, volledig geïnstalleerd in kwalitatieve eik welke makkelijk kan geschilderd worden voor een modernere toets. De keuken sluit aan op de veranda, betegeld terras en tuin. De tuin grenst aan een natuurdomein, waardoor je zeker blijft van je groen uitzicht.Op het verdiep vind je 2 ruime 2 persoons-kamers, een 2 persoonskamer (met bijhorende ruimte voor dressing/2 de badkamer/berging) en een 1 persoonskamer of bureel. De badkamer is nog in goede staat en heeft een ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Het dak is bedekt met leien, de ramen zijn van hout met dubbele beglazing en luiken.voor interactieve grondplannen met foto's, klik hieronder op de knop "virtueel bezoek"Voor verdere info en bezoek: 0473/11 44 44 of ilse@wijns.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Hallaar
Straatnaam L. Carréstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Terrein Oppervlakte 1068 m2
EPC Waarde 281 kWh/m2
Bouwjaar 1985
Makelaar Ref. 16824
IMMOSCOOP Ref. HCMBC8805210419
Publicatie 19/04/2021
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF