Beschrijving

DEELNEMER OPENHUIZENDAG OP ZATERDAG 23 februari VAN 10 TOT 13U

Ligging
Centraal gelegen, nabij het centrum van Herentals. Vlakbij toegangswegen, met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes. Vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Indeling
Inkom, lichteleefruimte, deels geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad en lavabo. Nachthal,5 slaapkamers, terras, tuinhuis,werkhuis en grote droge kelder.

Beschrijving
De inkomhal geeft toegang tot zowel de lichte woonkamer met openhaard, als de deels geïnstalleerde keuken. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot een hal die toegang verleent tot de badkamer met ligbad en lavabo, alsook het aparte gastentoilet. Langs de keuken kan u naar de kelder en ruime wasplaats of berging, die op zijn beurt een voorziening heeft om naar het terras en de tuin te gaan. Op de eerste verdieping vindt u 5 slaapkamers, waarvan 1 de volledige sanitaire voorziening heeft om een badkamer te herbergen. Verder heeft de woning een grote inpandige garage.

Naast de woning is er een oprit aangelegd met ruimte voorverschillende wagens en geeft deze toegang tot de tuin met tuinhuis, werkhuis en groot zwembad!

Ruime woning met lichte woonkamer, deels geïnstalleerde keuken , 5 slaapkamers, badkamer met ligbad en lavabo, Werkhuis en tuinhuis, oprit, terras , zwembad, kelder en inpandige garage, Bewoonbare oppervlakte van 242m². EPC = 392Kwh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), bestemming: woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Herentals
Straatnaam Poederleeseweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Woonoppervlakte 242 m2
Terrein Oppervlakte 1712 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €1338
Bouwjaar 1964
Makelaar Ref. 3625820
IMMOSCOOP Ref. XBKIQ7077190211
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF