UIS: 4004

Beschrijving

NIEUWE VERKAVELING, verschillende loten te koop. In de Aanhofstraat ter hoogte van nummer 10 - 12 zal een nieuwe verkaveling gerealiseerd worden van 15 loten, zowel halfopen als open bebouwing. De loten worden vrij verkocht, de woning wordt in samenspraak met de architect op maat getekend. Er zijn grondplannen aanwezig van zowel halfopen bebouwingen als open bebouwingen, u bent echter niet verplicht volgens dit grondplan te bouwen. De prijzen voor het totaalpakket (bouwgrond + constructie) variëren tussen de 284 100 EUR en 378 800 EUR. Deze prijzen zijn exclusief BTW en andere kosten. U kan ons steeds contacteren voor meer informatie. Wij bezorgen u de brochure, het lastenboek en de opsplitsing tussen grondprijs en prijs van de constructie.
NIEUWE VERKAVELING, verschillende loten te koop.

In de Aanhofstraat ter hoogte van nummer 10 - 12 zal een nieuwe verkaveling gerealiseerd worden van 15 loten, zowel halfopen als open bebouwing.

De loten worden vrij verkocht, de woning wordt in samenspraak met de architect op maat getekend.
Er zijn grondplannen aanwezig van zowel halfopen bebouwingen als open bebouwingen, u bent echter niet verplicht volgens dit grondplan te bouwen.

De prijzen voor het totaalpakket (bouwgrond + constructie) variëren tussen de 284 100 EUR en 378 800 EUR. Deze prijzen zijn exclusief BTW en andere kosten.

KAVELS 1 T.E.M. 4 ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR!

U kan ons steeds contacteren voor meer informatie.
Wij bezorgen u de brochure, het lastenboek en de opsplitsing tussen grondprijs en prijs van de constructie.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Heusden-Zolder
Straatnaam Aanhofstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 140 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4004
IMMOSCOOP Ref. ESPON4948171127
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF