Beschrijving

TE HUUR: een zeer "lieftallige" woning met 3 slaapkamers, in hartje Kalmthout, vlakbij scholen, treinstation en winkelcentrum en toch rustig gelegen. Het eigendom is in een perfecte staat van onderhoud met alle comfort.
GELIJKVLOERS: Via een zijïngang komt men in de hal met rechtvoor de ruime wasplaats/berging en links de ingerichte'nostalgische' badkamer met ligbad, lavabo en WC. Rechts van de inkom, de zeer gezellig ingerichte keuken met een prachtig kookvuur. Vooraan, de zeer aangenaam-lichte living op prachtige parketvloer.De deur naar de keldertrap kom evneens uit in de living. Achteraan het huis een aangenaam en goed "behapbaar" tuintje met een perfect onderhouden tuinhuisje.
EERSTE VERDIEPING: 2 ruime slaapkamers (11 m2 en 14 m2) en via de trap naar de ZOLDERVERDIEPING bereikt men de derde slaapkamer (14 m2).
ALGEMEEN: Het huis is verwarmd met gasradiatoren, het dak is vernieuwd en geïsoleerdRamen, gedeeltelijk PVC en Al. met HR-glas (behalve de badkamer: houten raam, dubbele beglazing). Beneden overal stenen vloeren, behalve de living (parket). Boven overal plankenvloeren. Het eigendom is in een perfecte staat van onderhoud en bijzonder goed geschikt voor een jong koppel.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF