Beschrijving

A Property & Pelsmaekers stelt voor: Recente woning (bwj 2012) dewelke tot in de puntjes is afgewerkt en zeer goed onderhouden is. De foto’s spreken voor zich.

In de woonkamer is het heerlijk vertoeven met zicht op de tuin. De open keuken geniet van veel licht en is hyper geïnstalleerd. Er is tevens een berging en toegang tot de ruime garage.
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en geniet van alle privacy. Tevens is er een prachtige cottage tuinberging met overdekt terras. Ook via de achterkant van de tuin heeft u de mogelijkheid om de tuin te verlaten via een voetweg.

1ste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 heden ingericht is als bureau en 1 als dressing, een badkamer met bad en inloopdouche en een compleet lavabomeubel met marmeren tablet en 2 lavabo’s en een afzonderlijke toilet.

2de verdieping: 1 grote ruimte die is ingericht als slaapkamer en tevens een afzonderlijke berging.

De mogelijkheid bestaat om de meubels, verlichtingsarmaturen en raamdecoratie over te kopen. U hoeft dan enkel nog uw koffers in te pakken.

Technische specificaties: Zeer gunstig energiescore, Cv op gas, alarm, ventilatiesysteem D, bijna alle ramen zijn voorzien van schutters.

Dit is echt een aanrader!! Bel 02/253 4000 voor een bezoek of mail naar info@ap-p.be. Surf naar ap-p.be voor een overzicht van onze volledige portefeuille en schrijf u in om automatisch op de hoogte te blijven van onze nieuwe panden.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kampenhout
Straatnaam Dorpsveld
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 199 m2
Terrein Oppervlakte 381 m2
EPC Waarde 129.93 kWh/m2
Energie Certificaat 23038-G-2011/4903/EP06796/A001/D01/SD001
Kadastraal Inkomen €1057
Makelaar Ref. VK 461 WS
IMMOSCOOP Ref. EMMPQ6341190624
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF