Beschrijving

Nieuwbouw woning met 4 à 5 slaapkamers en tuin in Meerbeek.
OPTIE
In een nieuwe verkaveling van 8 loten op de hoek van de E. Moensstraat en L. Andriesstraat in het centrum van Meerbeek stellen we u lot 1 voor.
Het gaat om een 4 gevelwoning, gelegen op een perceel van 3a 04ca.
Energiezuinige woning met een E peil waarde van 40, voorzien van zonnepanelen, 3 dubbele beglazing in aluminium, overal vloerverwarming via een warmtepomp (grond/water), ventilatie systeem type C.
Deze ruime woning telt een bewoonbare oppervlakte van 217.78 m² (zonder de binnenmuren) en wordt voorzien van een ruime living verlengd met een super ingerichte open keuken voorzien van Siemens electro, inkomhal met gasten toilet, berging en vestiaire.
Op de eerste verdieping zijn er drie grote kamers ( 14.6, 15.9 en 24.95 m²) een aparte WC en een ruime badkamer (9.81m²) met dubbele lavabo, bad en douche.
Op de tweede verdieping, is er een open ruimte van +/- 78m² dat gemakkelijk kan opgedeeld worden in nog 2 verder af te werken kamers naar wens met eventueel ook een bijkomende badkamer.

Buiten is een parkeerplaats voorzien, een ruim terras van +/-18 m² en een goed geörienteerde tuin van +/- 150 m² volledig omheind. De mogelijkheid bestaat om een carport te voorzien.
Plannen in bijlage, lastenboek op aanvraag, aanpassingen zijn mogelijk en de koper heeft inspraak op de afwerking, de bouwwerken starten na verkoop.
De prijs van de grond en het huis samen komt op 484500 € en in totaal op 561.495€ met registratie 10 % op de grond en btw inclusief.

Meer info via het kantoor van A Property & Pelsmaekers 02/ 2534000 of via info@ap-p.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Kortenberg
Straatnaam Engelbert Moensstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 217 m2
Terrein Oppervlakte 304 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. VK 501 WS
IMMOSCOOP Ref. YSMME2807210707
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee

Contact

OF