UIS: 114121104

Beschrijving

Exclusieve eigendom met talloze mogelijkheden

Op een boogscheut van Lokeren vinden we deze prachtige eigendom omgeven door groen. De prachtige oprijlaan met ruime parkeermogelijkheid spreekt meteen tot de verbeelding.

Nikki's Lounge is een gevestigde waarde in het Waasland en ver daarbuiten. De lounge- en tapasbar is uniek door zijn landelijk karakter, prachtig terras met zwembad en achterliggend weiland.
Deze riante eigendom kan dan ook voor allerhande doeleinden worden ingezet. Door zijn grootte als kangourouwoning mits lichte structurele veranderingen.
Uiteraard kan de huidige functie van het pand met een volledig uitgeruste industriële keuken, behouden blijven.
Het kan bijvoorbeeld ingezet worden voor iemand of een associatie van vrije beroepen. Zijn luxueuse uitstraling en karakter lenen zich hier perfect toe. Zoals eerder vermeld is de uitgebreide parkeermogelijkheid een extra troef van deze prachtige eigendom.

De woning met handelspand heeft in totaliteit 660 m2 bewoonbare oppervlakte op een perceel van bijna 4400 m2. Aan de ene zijde werd de lounge-en tapasbar ingericht, aan de andere zijde heb je de privé woonst, beide compartimenten liggen mooi rondom het zwembad dat centraal ingebouwd werd. De landelijke en luxueuse uitstraling is ook terug te vinden in de inrichting van deze tijdloze eigendom.
Het EPC is gunstig te noemen met een waarde van 272 kWh/m². De elektriciteit werd conform gekeurd. Een prachtig, instapklaar project met talloze mogelijkheden.

Dit goed kan aangekocht worden aan een totale prijs van 1.400.000 EUR, tevens is er de mogelijkheid dit pand zakelijk aan te kopen in de vorm van aandelen aan een prijs van 950 000 EUR.

Kom deze Pièce Unique bekijken op onze Open House Private Chef voorzien op maandag 21 juni vanaf 14h. Maak een afspraak via hello@twinsexclusive.be of T.052/55.55.55 of via de online tool op www.immotwins.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Lokeren
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 666 m2
Terrein Oppervlakte 4398 m2
EPC Waarde 272 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1746
Bouwjaar 1920
Makelaar Ref. 114121104
IMMOSCOOP Ref. ZOTFN8850210715
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF