Beschrijving

Karaktervolle woning op unieke locatie met ruime stallen (492m²) op een perceel van 1.829m².

De woning heeft volgende indeling: inkomhal, zithoek (mogelijk 4e slaapkamer), leefruimte met salon en aangrenzende keuken, ruime eetkamer, berging, badkamer, toilet, nachthall en 3 slaapkamers. Verder is er een voorraadkelder.
Het pand werd reeds voorzien van een volledig nieuwe elektrische installatie en de verwarming (buizen en radiatoren) werd tevens vernieuwd. Verdere renovatie is noodzakelijk.

Op het perceel bevinden zich 2 ruime stallen met een totale oppervlakte van 492m². Deze stallen bieden enorm veel mogelijkheden (o.a. werkhuis, stallen van dieren, opslag van materiaal, enz...).

De woning is gelegen in Kerkhoven in een doodlopende zijstraat van de Kerkhovensesteenweg. Het perceel werd volledig omheind, grenst aan natuurgebied en is omringt met weilanden en bossen. Op deze prachtige locatie is het zeer rustig wonen in alle privacy.
Vlotte verbinding naar het centrum van Lommel of Leopoldsburg en er bevindt zich een halte van het openbaar vervoer op wandelafstand. Verder zijn er in de nabijheid verschillende buurtwinkel.

EPC: 1.040 kWh/m².

Voor bijkomende informatie kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met het kantoor van Stef Proost Immobiliën in Geel via 014/59 10 20 of info@stefproost.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Lommel
Straatnaam Vriesput
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 220 m2
Terrein Oppervlakte 1.829 m2
EPC Waarde 1040 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €798
Makelaar Ref. 3885602
IMMOSCOOP Ref. ORDSP7214191026
Publicatie 26/10/2019
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF