Beschrijving


De site Veiling Meer en Omstreken bestaat uit een mix van woningen, appartementen, winkels, een horecazaak, een verenigingslokaal, een openbare parking en een plein waar het aangenaam vertoeven is.

Alle woningen, appartementen en penthouses zijn gelegen aan een mooi aangelegd binnenplein in Meer centrum.

Er is eveneens een ruime ondergrondse parking voorzien met fietsstalplaatsen.

Hierbij kan u alvast meer informatie vinden over het gebouw "Blok C - Woningen", voor verdere info over de andere gebouwen, contacteer ons op info@8c8vastgoed.be, of bekijk onze website www.8c8vastgoed.be.

Blok C - Woningenbestaat uit 4 mooie woningen met elk een individuele tuin. Het betreft 2 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen. De inkijk achteraan is gelimiteerd door leibomen. (Prijzen vanaf € 299.000)

Deze woningen zijn gelegen op het mooi aangelegde binnenplein. De voorgevel geeft uit op dit plein. Een detailoverzicht van de prijzen kan u op onze website www.8c8vastgoed.be terug vinden.

De volledige afwerking van de woningen volgens het verkooplastenboek is inbegrepen in de prijs. De woningen worden afgewerkt volgens uw eigen smaak. De mate van de afwerking is bespreekbaar.

De woningen kunnen eventueel ook casco aangekocht worden, zodat je de verdere afwerking nog zelf kan uitvoeren. Vraag hierover zeker info.

De plannen en het verkooplastenboek kunnen eenvoudig opgevraagd worden per mail via info@8c8vastgoed.be

SPECIALE LANCERINGSACTIE!

Graag meer informatie over dit project? Contacteer ons op 0472/98.33.10.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF