Beschrijving

Ligging
Deze karaktervolle doch moderne woning geniet van een erg centrale ligging met vlotte verbinding naar de E313 en omliggende gemeenten/steden zoals (Geel, Balen, Dessel, Retie...).Alle faciliteitenzoals winkels, openbaar vervoer en horeca liggen op wandelafstand van de prachtige woonst.

Indeling
-1:Kelderruimte
0:Inkomhal met trap en apart toilet, leefruimte, eetruimte met keuken en wasruimte/bijkeuken
+1:Nachthal, 2 à 3 slaapkamers, dressing en badkamer
+2: In te richten zolderverdieping
Buiten:Tuin en werkhuis

Beschrijving
Deze fantastisch gerenoveerdewoning, die heerlijk wonen is, ligt op een centrale locatiein het centrum van Mol. De woonst werd door de jaren heen hoogwaardig gerenoveerd en nam een einde in 2014. Heel de woning is onder gedompeld in een warme moderne sfeer. Binnenkomen doet u via de inkomhal, deze geeft u meteen toegang tot de leefruimte.De woonkamer is voorzien van aansluitingen voor kabel, internet en telefonie. Vanuit deleefruimteiser toegang naar de eetkamer en de open keuken. De gehele benedenverdieping genietveel daglicht door de grote raampartijen. De keuken is uitgerust metinductie kookvuur, dampkap, microgolf en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken/wasruimtemet lavabomeubel, douche en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De kelder is toegankelijk vanuit deze ruimteen is ideaal als koele berging.Viade achterdeur krijgt u toegang naarhet overdekt terras en aansluitend de tuin, waar u heerlijk ongestoord kan vertoeven.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van 18m² en 19m². De tweede slaapkamer heeft aangrenzend een dressing van 13m². De dressing kaningericht worden als derde slaapkamer. De slaapkamers zijn voorzien van elektische rolluiken. Op de eerste verdiepingbevindt zich ook de ruime badkamer voorzien van alle confort aangezien ze beschikt over een ligbad en inloopdouche.

De nachthal geeft toegang tot de zolderverdieping via een vaste trap. De zolderverdieping kan ingericht worden tot twee extra kamers. Het dak werd reeds geïsoleerd met glaswol en dampscherm.

Buiten geniet je van de groene tuin metzuidwesterlijke oriëntatieen tuinberging.

De elektriciteit is conform de Arei-normen.

Instapklare, totaal gerenoveerde woning op een perceel van 290m² met 2 (potentieel 5!) slaapkamers,. Gelegen in het centrum Mol, met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden. EPC 265 kWh/m²

Maak jij van deze parel jouw nieuwe thuis? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 014/58.05.05 of stuur een e-mail naar info@vansweevelt.be.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergu

nning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Mol
Straatnaam Martelarenstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 144 m2
Terrein Oppervlakte 290 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €456
Bouwjaar 1928
Makelaar Ref. 4402755
IMMOSCOOP Ref. HWUGW9497210913
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF