UIS: 3769318

Beschrijving

Dit eigendom, een koetshuis uit 1750, gelegen in een kasteeldomein, werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot verschillende wooneenheden met een zuidgerichte tuin van ± 80 are. Heden wordt hier een zeer hoogstaande B&B met seminarieruimte uitgebaat.

Het hoofdhuis bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een ingerichte keuken, een salon, een ontbijthoek die uitgeeft op het terras en drie luxe slaapkamers met telkens een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met badkamer, een zithoek en een keuken met ontbijthoek en toegang tot het zonneterras. Dit gedeelte heeft vandaag een appartementsfunctie met aparte ingang. Een derde eenheid maakt nu ook deel uit van de B&B met 3 slaapkamers en badkamers, bureau, ruim salon met eethoek en ingerichte keuken die uitgeeft op de tuin met terras. Dit alles kan ook als luxueuze woning dienst doen.

Aanvullend : verschillende mogelijkheden in functie van opbrengsteigendom of woonfunctie, vlakbij Leuven en de oprit van de autosnelweg Namen-Brussel en de E40, naast natuurpark

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Neerijse
Transactie Te Koop
Slaapkamers 8
Badkamers 8
Woonoppervlakte 840 m2
Terrein Oppervlakte 8000 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1750
Makelaar Ref. 3769318
IMMOSCOOP Ref. YEPYV0019200406
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF