UIS: 4233320

Beschrijving

Kasteel Fonteneau uit 18de eeuw, Frans klassieke Louis XVI stijl met eenvoudige architecturale lijnen en een bewoonbare oppervlakte van ± 925  m², gelegen in een prachtig parkdomein van ± 6,5 ha met bomen, vijvers en een riviertje.

Het gelijkvloers bestaat uit ruime inkomhal, verschillende aangename leefruimtes met telkens een openhaard, aansluitend een orangerie met zeer grote haard, een ingerichte leefkeuken en een bureau. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime en smaakvol gedecoreerde slaapkamers, drie badkamers, een grote bibliotheek met zithoek en toegang tot het terras. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Vlak naast het huis staat de conciergerie/bijhuis met leefruimte en op de eerste verdieping een slaapvertrek en badkamer.

Een beetje verderop, in het park, bevindt zich een klein ‘theater’ waarin men ook een leef- of werkvertrek kan maken met aanpalend een garage voor twee wagens.

Andere : goede bereikbaarheid naar Brussel en andere grote steden, sauna, fitness ruimte, wijnkelder, optie aankoop aanpalend terrein voor paardenhouderij.

Verkoop door middel van aandelenoverdracht van de vennootschap die het eigendom bezit.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren op het nummer +32 (0) 2 898 09 40.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Nijvel
Transactie Te Koop
Slaapkamers 8
Badkamers 6
Woonoppervlakte 925 m2
Terrein Oppervlakte 65000 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4233320
IMMOSCOOP Ref. URSAV0448210521
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming parkgebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF