UIS: 345345858 - 03/04/2021

Beschrijving

Deze verzorgde klassieke villa werd opgesplitst in 2 waarbij twee half open bebouwingen zijn ontstaan.
Via een gemeenschappelijke gang treedt men binnen in het privé gedeelte waarbij de ganse inkom & hal is bezet met een prachtige rosé marmeren vloer. Overal is er vloerverwarming aanwezig (behalve in de slaapkamers). De woonkamer bevindt zich vooraan en is voorzien van 2 grote kiepramen. Hier kan men rustig genieten van elkaars gezelschap en zich afzonderen van alle keukengeluiden.
Vervolgens een klassieke badkamer volledig betegeld met inbouw ligbad, een dubbel badkamermeubel én een fantastische stoomcabine!
We lopen verder door naar de keuken met kookeiland, voorzien van inbouwtoestellen en zeer veel opbergruimte. Aansluitend is de eetkamer waar extra licht wordt binnengetrokken door een grote lichtkoepel met automatische zonnewering en zicht op een tropisch tuin/terras.
Aan de zijkant van de woning bevindt zich een 2e slaapkamer met een luik naar de gigantische zolder! Men zou van deze zolder iets geweldigs kunnen maken! Voorlopig is deze nog onbenut en moet ze nog verder geïsoleerd worden, maar het dak & onderdak is in perfecte staat!
De tuin van +/ 170 m² is voorzien van tegels & klinkers wat zeer onderhoudsvriendelijk is en plaats kan bieden voor gezellige jacuzzi avonden! Er zijn zelfs volgroeide palmbomen op dit perceel.
Veel opslagruimte door de aanwezigheid van een extra berging, ingemaakte kasten en doorgang naar de tuin. Zij-ingang voorzien voor fietsen en parking vooraan voor 2 wagens.
Zeer goed gelegen bijna in het centrum van OLV Waver.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 221 m2
Terrein Oppervlakte 329 m2
EPC Waarde 235 kWh/m2
Energie Certificaat 0028331-8
Bouwjaar 1991
Makelaar Ref. 345345858
IMMOSCOOP Ref. NLXLO3002210403
Publicatie 03/04/2021
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF