Beschrijving

Geweldig gelegen Manoir villa op 1,3 ha te Oud-Turnhout. De te renoveren villa beschikt over 700 m² bewoonbare oppervlakte, 6 slaapkamers en 2 badkamers, grote woonkamer en leefruimten. De Villa is in het midden gelegen van de eigendom met de grootte van 6 bouwpercelen. Omwille van de grootte van dit perceel en de ligging van de villa is dit een uniek stuk in Oud-Turnhout.
Indeling
Via de grote inkomhal hebben we toegang tot het gastentoilet en de vestiaire. Doorlopend via de trappenhal waar nu een vleugelpiano staat, komen we in de grote woonkamer op parket met een gezellige houthaard. De woonkamer geeft met raampartijen uit over de zuid-west georiënteerde tuin. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer en de orangerie op het zuiden. Dit maakt het dus een ideaal plekje om gedurende het hele jaar te vertoeven.
Aansluitend aan de keuken vinden we ook nog een ontbijtkamer terug. Deze ruimtes zouden samen omgevormd kunnen worden tot een echte leefkeuken.
Voorts treffen we beneden nog de dubbele inpandige garage aan met toegang tot de ruime kelder.

Verdieping
Met de centrale trap komen we op de bovenverdieping waar we zes slaapkamers, twee badkamers en een bureauruimte aantreffen. Ook de toegang tot de zolder is mogelijk met een vaste trap. De zolder geeft nog heel wat mogelijkheden voor zij die nog een polyvalente ruimte aan de woning zouden missen.

Bijzonderheden:
- Groot perceel
- De villa is centraal gelegen op het perceel
- Zeer charmante stijl
- Tuin is zuid-west gericht
- In het groen

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 441 kWh/m² Documenten Geen voorkooprecht Geen beschermd erfgoed Watertoets waterbeheerder VLM rapport Risicokaart waterbeheerder

Onroerend erfgoed Onroerend erfgoed deel 2 Gewestplan Boswijzer EPC Indelingsplan bodemattest 1177P11 bodemattest 1177R6 stedenbouw

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Oud-Turnhout
Straatnaam Goordijk 10
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Woonoppervlakte 700 m2
Terrein Oppervlakte 13556 m2
EPC Waarde 441 kWh/m2
Bouwjaar 1960
Makelaar Ref. 04/10142
IMMOSCOOP Ref. OMDYF5482190215
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Ja
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF