Beschrijving

Nieuwbouwwoning ib-5 bestaat standaard uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Via de ruime, lichte eetkamer heeft u toegang tot de open keuken en tot het terras en tuin. Onder de trap is er eenberging voorzien. Op de 1e verdieping bevindt zich de zitruimte/tv-kamer en de vide met een grote raam die van het gelijkvloers doorloopt tot bovenaan de verdieping. Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met een nachthal, 3 slpks en een badkamer. De tuin is tevens via een achterpoortje bereikbaar.

Fase ib van Niefhout bestaat uit 14 nieuw te bouwen moderne rijwoningen met 2 of 3 bouwlagen en diverse indelingen. Vraag naar de verschillende mogelijkheden op ons kantoor. Via stelposten en een selectie van leveranciers, kiest u wat u wenst! De woningen worden doordacht gebouwd, rekening houdend met de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen. Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% bankwaarborg!

Niefhout: een nieuwe wijk in hartje Turnhout
Bent u op zoek naar een nieuwe, betaalbare woning op een toplocatie in de stad? Goed nieuws! Turnhout krijgt er een gezellige en levendige wijk bij: Niefhout. Perfect gelegen, vlakbij het station en alle winkels.

Niefhout: voor iedereen.
Niefhout wordt een wijk waar iedereen zich thuis voelt. Er komen betaalbare studio’s, appartementen en woningen met tuin. Het wordt dus een gezellige mix van singles, jonge koppels, kleine en grote gezinnen en senioren. Toegankelijkheid krijgt extra aandacht.

Niefhout: een autoluwe omgeving
De nieuwe wijk wordt een autoluwe omgeving.Onze architecten voorzien volop groen en open ruimte voor iedereen. Perfect om te wandelen, te fietsen, te spelen en elkaar te ontmoeten.

Warmtenet
Voor de ontwikkeling van een warmtenet ondertekenden Stad Turnhout, Slim Turnhout, ION, Eandis en Veolia een samenwerkingsakkoord op 8 september 2015. Het gaat om het eerste warmtenet in de Kempen.
We zetten de voordelen op een rij:
- Duurzame energie;
- Plaatsbesparend. Er is geen stookketel, mazoutketel,... nodig.
- Je betaalt enkel voor de warmte die je effectief verbruikt. Je hebt bv. geen kosten om brandstof op te slaan.
- Betere service: 24/24 iemand beschikbaar;
- Reductie CO2-uitstoot;
Bekijk zeker volgend filmpje: http://www.eandis.be/nl/klant/aansluitingen/warmtenetten/wat-is-een-warmtenet

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv;

Voor gedetailleerde informatie over de huizen en appartementen van Niefhout, kijk opwww.projectniefhout.beof maak een afspraak op ons kantoor te Turnhout (014/414242 of info@vansweevelt.be).

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Turnhout
Straatnaam Guldensporenlei 33 - 37
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 185.4 m2
Terrein Oppervlakte 134 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 3491690
IMMOSCOOP Ref. OIEKK7628190419
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF