Beschrijving

Ligging: residentiële ligging nabij het centrum

Indeling: inkomhal, spreekkamer, tv-kamer, eetkamer, bureau, zitkamer, woonkamer, keuken, ontbijtruimte, wasplaats, logeerkamer/hobbykamer, badkamer, douchekamer, 3 slaapkamers, dubbele garage, kelder, terrassen, tuin, tuinhuis

Omschrijving: instapklare modernistische villa (architect: Karel Raeymaekers, bouwjaar 1977) op een perceel van 1999 m². Deze woning isrustig en in het groen gelegenen ditop slechts enkele minuten vande centra van Vosselaaren Turnhout.Scholen zijn bereikbaar via een autoloos bospad op het einde van de straat, de Turnhoutse ziekenhuizen liggen op slechts 5 minuten rijden!

De woning werd door de eigenaars met smaak en goede materialen uitgebreid en verbouwd tot een instapklare hedendaagse villa! Kenmerkend zijn de verschillende niveaus van de leefruimte met o.a. een spreekkamer naast de inkomhal, een eetkamer,een gezellige tv-kamer met veel ingemaakt kastwerk ontworpen door een interieurarchitect.Hoger treffen we een zitkamer met openhaard en een bureau met ook hier ingemaakt kastwerk. Al deze ruimtes zijn open en in verbinding met elkaar. De keuken is voorzien van alle comfort. In de uitbouw (bouwjaar 2000)treffen we o.a. een ontbijtruimte en een woonkamer met zicht en toegang tot de terrassen en tuin. Voorts is er een hobbykamer (of logeerkamer) met een aparte toegang naar buiten en ook een aansluitende badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers waarvande kinderkamersmet wastafel. De ouderslaapkamer heeft eveneens toegang naar de badkamer met inloopdouche. Bureau en zitkamer kunnen ook vrij eenvoudig worden omgevormd tot extra slaapkamers.

Een koele en drogekelder, wasplaats en een dubbele garage met automatische poort zijn eveneens aanwezig.

Rondom de woning ligt er een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen gekenmerkt door veel privacy. Het grote terras aan de uitbouw is voorzien van een overkapping met een automatisch lammellensysteem. Groot tuinhuis en geboorde waterput. Vooraan is er parkeerplaats voor meerdere wagens.

Algemeen: topafwerking met o.a. nieuwe alu ramen, vernieuwd geïsoleerd dak, vloerverwarming, parketvloeren,... . Bose geluidsintallatie in woning en tuin. Prima epc-score: 297 kWh/m², conforme elektriciteit

Bijzondere informatieplicht: stedenbouwkundige vergunning: ja; stedenbouwkundige bestemming: woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; voorkooprecht: neen; verkavelingsvergunning: jaDit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Vosselaar
Straatnaam Stoktsebaan 18
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 342 m2
Terrein Oppervlakte 1999 m2
EPC Waarde 297 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €2226
Bouwjaar 1977
Makelaar Ref. 3565612
IMMOSCOOP Ref. KHOTK4202190523
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming villa
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF