Beschrijving

In een bijzonder mooi privépark van ± 60 ares, huis van ± 1.100 m² gebouwd in 1928 en integraal gerenoveerd in 2005.

De laatste bestaat uit drie verdiepingen en prachtige recepties. De woning beschikt op de eerste verdieping over: drie ruime slaapkamers met een badkamer, alsook de master suite met eigen badkamer en een schitterend terras dat uitkijkt over de tuin. Op de tweede verdieping zijn er nog verscheidene slaapkamers en badkamers, die men kan verfraaien naar wens. De zolder is ingericht als een gezellige werkkamer. Een aparte studio (slaapkamer en badkamer, woonkamer met kookhoek) kan afzonderlijk gebruikt worden. Mooi zwembad met eigen terras en jacuzzi. Ideaal als u een prestigieuze residentie wenst of ambassade.

Andere : garage voor twee auto’s en zes buitenparkeerplaatsen, talrijke kelders, gasverwarmingsketel. Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.

De vijvers van Bosvoorde bieden een groene en een unieke omgeving in het hart van Brussel. Dicht bij winkels en openbaar vervoer, alsook in de nabijheid van restaurants en scholen.

Voor meer informatie neem gerust contact met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Watermaal-Bosvoorde
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 4
Woonoppervlakte 1100 m2
Terrein Oppervlakte 6000 m2
EPC Waarde 71 kWh/m2
Energie Certificaat 20120118-0000053145-01
Makelaar Ref. 3323961
IMMOSCOOP Ref. DHHCU0308191217
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Stedenbouwkundige bestemming gemengd woongebied
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF