Beschrijving

TE RENOVEREN WONING MET RUSTIGE LIGGING IN HET HARTJE VAN ZOUTLEEUW

In de historische stadskern van Zoutleeuw houden we halt aan de Ridderstraat ter hoogte van nummer 12. Hier vinden we deze te renoveren woning met tal van mogelijkheden terug. Zowel de verbindingswegen naar Sint-Truiden en Tienen bevinden zich slechts op enkele minuten. Dit maakt dat we ook naastliggende gemeentes makkelijk kunnen bereiken. Het bruisende centrum van Zoutleeuw ligt op wandelafstand. Dit maakt dat nodige faciliteiten meer dan aanwezig zijn; denk maar aan onderwijs, leuke restaurantjes, winkels en het cultureel centrum ‘De Passant’. Je hoort het al! De ideale ligging voor jong en oud om in alle rust te wonen op een centrale locatie.

De woning werd onder gebracht tussen 1919 en 1930. Bij het betreden van de woning komen we terecht in een volledig gestript geheel dat klaar is om te worden omgetoverd tot jouw droomwoning. In totaal heeft de woning 2 bouwlagen met op het gelijkvloers de mogelijkheid tot het plaatsen van de zit en-eethoek en keuken. Door de ruimte die we hebben kunnen we een open keuken met eiland plaatsen waar we tijdens het kokkerellen lekker kunnen bijpraten met een glas wijn. Het eerste verdiep heeft een totale oppervlakte van ca. 60m². De slaapkamers en de badkamer kunnen hier hun plek krijgen. Er is er nog een zolderverdiep waar we extra slaapvertrekken kunnen onderbrengen door het plaatsen van een vaste trap. De veranda bereiken we zowel via de achterbouw als de tuin waar we nog een zee aan ruimte hebben om een wasplaats te voorzien. Met nodige werken kunnen we in de veranda een knusse plek creëren om te vertoeven met heel het gezin. De woning is voorzien van een gasaansluiting.

Voor wie graag in de tuin werkt kan zich hier volledig uitleven om een prachtig geheel te maken. We genieten hier van een subliem uitzicht, waardoor de tuin uitnodigt uit om samen te ravotten met kinderen en viervoeters.

Belangrijk weetje: Dit historisch pand is opgenomen op de inventaris bouwkundig erfgoed, waardoor veranderingen aan de gevel in onderling overleg met de gemeente dienen te gebeuren.

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en dit project aan te gaan? Voor meer info: 011/22.22.95

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zoutleeuw
Straatnaam Ridderstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 231,3 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. NBZIE5557210805
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met een culturele historische en/of esthetische w
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF