Beschrijving

"Hoeve Ter Couttere" gelegen op een perceel van 28.797m² en dat op minder dan 200m van het Marktplein van Zwevezele, deelgemeente Wingene.

Centraal op de hofstede vinden we het woonhuis te bereiken via een charmevolle kasseiweg. Centraal op de binnenplaats de voormalige boomgaard die toegang verleent aan de prachtig bewaarde schuren. De achterzijde van het woonhuis is zuidelijk georiënteerd. Het bakhuis, stal/schuur met geïncorporeerd wagenhuis, schuur, ast of voormalige cichorei-drogerij, stallen,... bieden de toekomstige eigenaar/bewoner meer dan 1.500m² bebouwde oppervlakte. Originele elementen en prachtige dakenstructuur tonen de charme en luxe van weleer.

Het woonhuis is op het gelijkvloers voorzien van verschillende salons, bureau en keuken. Op de 1e verdieping zijn er 4 grote en 1 kleine slaapkamer. Een vaste trap naar de zolder geeft de koper nog meer ruimte om uit te breiden.

De bestemmingsmogelijkheden/activiteiten in combinatie met wonen zijn heel ruim, zo kan men bijvoorbeeld de site aanwenden voor landbouw, horeca, manège, dierenarts, dokterspraktijk, crèche, museum, kleinschalige ambacht, tijdelijke logies,...

Vlotte verbinding met E403 (Lichtervelde of Ruddervoorde), E40 (Beernem) en belangrijke verkeersaders. Gelegen in het centrum nabij warenhuis, bakker, slager, apotheek,...

Prachtig locatie voor wonen in combinatie met werken.

Interesse in dit immo-pareltje? Informeer dan vrijblijvend voor een bezoek ter plaatse.

*Hofstede kan aangekocht worden op minder grond!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zwevezele
Straatnaam Koolskampstraat 20
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Woonoppervlakte 350 m2
Terrein Oppervlakte 28797 m2
EPC Waarde 973 kWh/m2
Energie Certificaat 1889137
Makelaar Ref. D8000-I0160
IMMOSCOOP Ref. KYDOA5825190528
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (Woongebied / Agrarisch gebied )
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF