Beschrijving

Project Villa Zorgvliet

Wonen in Wolphaartsdijk betekent het beste uit twee werelden. Landelijk wonen tussen het Zeeuwse groen met daarnaast alle voorzieningen die het dorp en het Veerse Meer bieden binnen handbereik. Aan de rand van het dorp Wolphaartsdijk verschijnen 13 luxe appartementen op een bijzondere en geweldige locatie met een wijds uitzicht over de landerijen en de daken van het pittoreske dorp Wolphaartsdijk.

Het karakteristieke Zeeuwse dorp ligt aan de rand van het Veerse Meer. De omgeving van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge is een natuurrijke omgeving met een hoge cultuurhistorische waarde en een rijk verleden. De prachtige dijken met laanbeplanting en het water van het Veerse Meer maakt maken hier van wonen een beleving!

De appartementen worden in een herkenbare stijl gebouwd aan de hand van de oude stijlelementen van de oorspronkelijke villa. Hiermee zal het gebouw met een drietal bouwlagen een beeldbepalende aanvulling van de omgeving zijn.

Villa Zorgvliet bestaat uit 11 luxe appartementen en 2 penthouses, variërend van 75 m2 tot 127 m2 groot. Daarnaast hebben alle appartementen een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras om optimaal van de omgeving en het uitzicht te kunnen genieten. Alle appartementen zijn bestemd voor permanente bewoning. Elk appartement heeft op het terrein achter een eigen parkeerplek, wat via de Lageweg is te bereiken.

Het complex zal komen te liggen in de driehoek tussen de Nazareth en de Lageweg tussen het dorp en de polder. Rondom het gebouw zal een groene tuin worden aangelegd, welke bijdraagt aan het wonen in de rust. Voorop het perceel komt een statige entree naar de voorzijde van het complex, achterop volgen de parkeerplaatsen en de bergingen.

Prijzen tussen €325.000 en €509.000. Neem contact op met Sinke Komejan te Goes voor meer informatie!
Telefoonnummer: +31 113 251 000

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Nederland
Transactie Te Koop
Bouwjaar 2020
IMMOSCOOP Ref. TVKKU3123428990