UIS: 3595913

Beschrijving

Unieke opportuniteit! Landelijke woning op een perceel van maar liefst 7000 m² net over de grens met Nederland in Putte.

Het pand bevindt zich in een groene omgeving op amper 2 kilometer over de Belgisch-Nederlandse grens. De woning ligt in een zijstraat van een centrale verbindingsweg, waardoor ze goed te bereiken is. Een Nederlandse bushalte situeert zich op amper 100 meter en voor een bushalte op Belgisch grondgebied hoeft u slechts 2,2 kilometer te gaan. Verder is er een vlotte verbinding tot de A12.

De grootte van het perceel maakt het een ideale locatie voor het houden van paarden. Stallen zijn nog niet aanwezig, maar de fundering en het materiaal voor het bouwen hiervan zijn wel reeds voorhanden. De vrijstaande garage biedt daarnaast nog een waaier aan mogelijkheden als stalling, stockageruimte, werkplaats, … de opties zijn eindeloos! De woning zelf beschikt over een dubbele inpandige garage, 5 slaapkamers en een gezellige veranda. De woonkamer is 32 m² groot en geniet van veel lichtinval dankzij de raampartijen zowel voor- als achteraan. Een gezellige kachel zorgt in de koude wintermaanden voor aangename warmte. De aparte keuken (13 m²) is uitgerust met een kookvuur, dampkap, spoelbak en vaatwasser. In het verlengde van deze ruimte heeft u tevens plaats om uw wasmachine te zetten. Vanuit de veranda (10 m²) kan u genieten van een uitgestrekt zicht over het ganse perceel. Verder treffen we op het gelijkvloers de eerste 3 slaapkamers: twee van gelijke grootte (12 m²) en één van 9 m². De badkamer is 5 m² groot en beschikt over een lavabo en ligbad/douche. Er is een aparte wc aanwezig. De dubbele inpandige garage staat in verbinding met een bijkeuken/berging (13 m²). Boven de garage is er nog een ruime oppervlakte aan bergruimte.

De bovenverdieping biedt nog een extra bewoonbare oppervlakte van zo’n 90 m² en is verdeeld in 2 delen: links een kamer van zo’n 25 m² die nog af te werken is, rechts is er een grote open ruimte met nog extra, aparte bergingen. In 2017 werd er hoogrendementsglas geplaatst in de woonst. De centrale verwarming is op propaangas. Bent u op zoek naar een unieke opportuniteit met een zee aan ruimte op een uitgestrekt perceel? Boek snel uw afspraak! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Nederland
Straatnaam Krommeweg 1A
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 150 m2
Terrein Oppervlakte 7000 m2
Makelaar Ref. 3595913
IMMOSCOOP Ref. SGZHM0933201218

Contact

OF