Appartement te koop in Antwerpen met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
185
4
2
Omschrijving

Riant, prachtig art-deco appartement met 4 slaapkamers en 2 badkamers

We vinden dit schitterend appartement terug op de vijfde verdieping in een prachtig appartementsgebouw op de gegeerde Mechelsesteenweg. Het geniet een uitstekende ligging in het hart van de stad waar we dankzij de bomen vooraan en het populaire Stadspark en Harmoniepark ons bevinden in een groene oase. Het is te betreden via de inkomhal waar een stijlvolle glazen Art Deco deur ons verder leidt naar de zonnige woon- en eetkamer. Hier vinden we nogmaals verschillende elementen in deze stijl terug waaronder de boog tussen de ruimtes, hoge plafonds en visgraat parket. Dit alles samen met de grote raampartijen creëert een uitzonderlijk licht en ruimtelijk gevoel. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken welke gedeeltelijks werd gerenoveerd doch met het behoud van de originele Cubex keuken met praktische, aangrenzende bijkeuken. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een ensuite badkamer welke bestaat uit een originele, prachtige dubbele lavabo, ligbad en toilet. Ook een tweede badkamer ontbreekt hier niet en werd ingericht met een lavabo en inloopdouche. Tot slot is er nog een ‘meidenkamer’ of vierde slaapkamer welke beschikt over de nodige aansluitingen voor de was- en droogmachine.

Technische gegevens: Elektriciteit is conform (volledig vernieuwd), sanitair volledig vernieuwd en de collectieve verwarmingsinstallatie (cv gas) is eveneens reeds vernieuwd (conform). Dak en lift reeds conform. Fietsenstalling en kelderberging. Voornamelijk dubbel of hoogrendementsglas in aluminium.

Maandelijkse kosten: provisie van +- € 470,00/maand (all-in: verwarming, water, onderhoud, beheer, blokpolis,…) + € 111,00 reservefonds.

Stedenbouwkundige inlichtingen, bodem – en asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing. (EPC LABEL B)

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.065 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
185 m²
Type bebouwing
Gesloten

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
20 m²; 17 m²; 13 m²; 7 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Mechelsesteenweg 205, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast