Huis te koop in Oostende met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
212
91
4
Omschrijving

Prachtige herenwoning centrum Oostende te koop.

Welkom in het hart van Oostende, in de Sint-Sebastiaansstraat waar deze historische parel op u wacht.

Deze Neogotische woning geniet een rijke geschiedenis. Ze dateert van 1932 en heeft jaren dienst gedaan als woonst voor de Sint-Sebastiaanskapel die zich aanpalend bevindt. Doorheen de jaren is de woning in onbruik geraakt; tot de huidige eigenaar de broodnodige renovatie heeft doorgevoerd.

Het pand is recent (2024) volledig onderhanden genomen; met oog voor het hedendaagse comfort alsook respect voor de originele elementen. Zo geniet u doorheen de woning van de kenmerkende hoge plafonds, authentieke parketvloeren en prachtige lichtinval.

De woning geniet een logische indeling met een uiterst ruim bewoonbaar oppervlak. Eerst en vooral is er de ruime leefkamer, met afzonderlijke eet-en leefhoek. Van hieruit heeft u ook verbinding met de aangename koer.

In de keuken is er gewerkt met hoogwaardige apparatuur, en is er al het nodige aanwezig. Hier heeft u ook een gezellige ontbijttafel met zicht op de koer.

De woning biedt u daarenboven vier slaapkamers: twee klassieke kamers en twee kamers in suite-stijl. Er zijn twee badkamers aanwezig, uitgerust met lavabo en douche.

Het pand biedt talloze mogelijkheden dankzij de grootte, indeling en locatie. U bevindt zich hier pal in het hart van Oostende; wat zowel voor vaste bewoning als tweede verblijf een topligging is. Daarenboven leent het pand er zich perfect toe om in te richten als B&B.

Belangrijk technisch detail:

Uiterst uniek voor een pand van deze grootte en geschiedenis, is het gunstige epc label B. Uiteraard werden ook de gehele verwarming (centraal op gas) alsook elektrische installatie conform gesteld.

Wenst u meer info over deze prestigieuze renovatie? Aarzel dan niet en neem contact op!

Financieel

Kadastraal inkomen
669 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
212 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
91 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20210301-0002380527-RES-1
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Sint-Sebastiaansstraat 43, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast