Appartement te koop in Oostende met 1 slaapkamer

BEPCB
1
Omschrijving

Uiterst hoogwaardig afgewerkte studio in het hart van Oostende

Ontdek deze uiterst hoogwaardig afgewerkte studio in het hart van Oostende, gelegen aan de prestigieuze Koningsstraat. Deze studio bevindt zich naast het levendige Marie Joseplein en het iconische Hotel Du Parc, met alle winkels en voorzieningen binnen handbereik.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door prachtige parketvloeren die de ruimte een warme en luxe uitstraling geven. De zorgvuldig ingerichte slaaphoek is voorzien van ingebouwde kasten, waardoor je geniet van voldoende opbergruimte en een nette, opgeruimde omgeving. De geriefelijke badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen dagelijks leven.

Gelegen in het bruisende centrum van Oostende, is deze studio ideaal voor wie wil genieten van een levendige stadsomgeving. Met alle gemakken van de stad binnen handbereik, ben je verzekerd van een aangenaam stadsleven.

Deze studio biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een uitstekende ligging in een van de meest gewilde straten van Oostende. Perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige woonruimte in het centrum van de stad.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Staat pand
Goede staat

Indeling

Aantal slaapkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
141
EPC-label
B
Unieke code EPC
in aanvraag

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Koningsstraat 4, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast