Appartement te koop in Oostende met 3 slaapkamers

CEPCC
97
97
3
Omschrijving

Prachtig gerenoveerd 3 slpk appartement in hartje Oostende

Dit prachtig gerenoveerde 3-slaapkamerappartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de Wittenonnenstraat 33, appartement 2.2, in het hart van Oostende. De totale renovatie werd uitgevoerd met een scherp oog voor afwerking en detail, waardoor het appartement een verfijnde en gewaardeerde indeling heeft gekregen.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met een handige berging. Verder is er een afzonderlijk toilet voor extra comfort. De leefruimte is ruim en lichtrijk, en sluit naadloos aan op de halfopen, moderne keuken. Deze keuken is volledig uitgerust en biedt toegang tot een gezellig terras, perfect voor buiten eten en ontspannen.

Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of als gastenverblijf. De stijlvolle badkamer is voorzien van een inloopdouche, wat zorgt voor een luxueuze ervaring.

Daarnaast biedt dit appartement extra opslagruimte met een privékelder. Voor uw comfort en energie-efficiëntie is het appartement voorzien van dubbele beglazing. Verder is er een lift aanwezig in het gebouw en is de elektriciteit volledig goedgekeurd.

Kortom, dit appartement is instapklaar en biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen in het centrum van Oostende.

Financieel

Kadastraal inkomen
991 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
97 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
208
EPC-label
C
Unieke code EPC
in aanvraag

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Wittenonnenstraat 33, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast